TEAMBUILDING

TEAMBUILDING IS EEN VERZAMELNAAM VOOR EEN REEKS GROEPSACTIVITEITEN WAARBIJ SAMENWERKING CENTRAAL STAAT.

DOEL VAN DEZE ACTIVITEITEN IS OM ONDERLINGE SAMENWERKING, SOCIALE BINDING, VERTROUWEN, GROEPSDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE TE CREËREN BINNEN EEN GROEP MENSEN.

Bij Destemir B&B en Outdoor Sports gaan we er op uit. De Larense Wildernis in.. met elkaar. Of je nu een geoefende sporter bent of je juist helemaal niets met sport hebt. Doel? Om met elkaar lachend en trots over de finish te komen. De opdrachten zijn gericht op communicatie en het geven van feedback. We zullen met elkaar problemen oplossen. Hindernissen overwinnen. Er zal een planning moeten worden gemaakt, waarbij onderling vertrouwen vereist is.

Teambuilding: code TT (Till Tomorrow).

Een geheel verzorgde / actief dagprogramma met overnachting.
Naast de actieve bezigheden zoals een bootcamp, hiking/running en een mountainbike tour is er tijd voor een heerlijke lunch en diner. Na de welverdiende overnachting kun je nog even genieten van het ontbijt voor je weer huiswaarts keert.

Het programma wordt samen met uw wensen samengesteld en heeft verschillende mogelijkheden Het programma start vanaf 10:00h en duurt tot 10:00 de volgende dag. Maximaal 6 deelnemers voor overnachting in het huis.
Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Teambuilding: code DD (D-Day)

Zoals in code TT besproken maar zonder een overnachting en ontbijt: “Just that day“.

Het programma start vanaf 10:00h en duurt tot 19:00. Maximaal 12 deelnemers.
Informeer naar de mogelijkheden en kosten

%d bloggers liken dit: