WELKOM, JE BENT NU BIJ:
DESTEMIR PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

DESTEMIR
WINTER SEIZOEN

“IK GA JOU LEREN OM SPORTEN LEUK TE VINDEN”

Time to change, stap voor stap. Leren om het sporten, (weer) leuk te gaan vinden. Waardoor je het ook de rest van je leven met veel plezier wilt blijven doen. Er zelfs waarschijnlijk naar gaat verlangen. Het SPORTEN moet genieten zijn.

HARDLOPEN

Steeds meer mensen willen beginnen met hardlopen. Hardlopen brengt je naar beweging, niet alleen gezond voor je lichaam maar zeker ook voor je geest. Maar belangrijk is dat wel op een verantwoordelijke manier te doen. Ik help je graag bij je eerste stappen maar ook op weg naar je eerste marathon.

BOOTCAMP

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsperiode. Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Vergeet ook niet de verbetering in souplesse. Je traint in de frisse buitenlucht en is daardoor vaak efficiënter. Een prima sport voor elk niveau, als je 1 op 1 traint.

MOUNTAINBIKE

De sport die enorm in opkomst is. Fietsen op onverharde wegen -midden in de natuur- met wat kuilen en heuvels. Dat zorgt voor wat meer adrenaline en een soort alternatieve interval training. Door 1 op 1 training kunnen we de trainingen precies aanpassen op jou niveau.

Laten we samen iets moois opbouwen.

Blije gehaalde resultaten! -“Sporten met een doel en lachend naar de finish” –

%d bloggers liken dit: