Ontstressen & Relaxen

BALANCECARE
BY
B&B DESTEMIR


NAAR DE SITE

Gezond leven is belangrijk. We kunnen het meeste uit ons leven halen, ‘onbezorgd genieten’ en onze dromen volgen. Een lichaam dat niet in balans is kan niet goed voor zichzelf zorgen. Hoe meer je luistert naar je eigen lijf en beter je lijf verzorgt, des te beter je lichaam voor jou kan zorgen.

Massage

Geniet van de fijne ruimte, rustgevende muziek en de heerlijke massage. Elke massage stem ik af met jouw wensen of eventuele lichamelijke klachten. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal.
Laat je tijdens het verblijf in de B&B extra verwennen. De massage vind plaats in de praktijk van BalanceCare.

Soft Laser Therapie

Balancecare is een natuurgeneeskundige praktijk en werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes. Ons uitgangspunt is het optimaliseren van de balans tussen lichaam en geest.
Wij beschikken over een diversiteit aan methoden om u te kunnen helpen met uw gezondheid, o.a. een medische soft laser, ooracupunctuur, suppletie, coaching en voedingsadvies zijn een paar voorbeelden van de methodieken, die wij gebruiken.
Bij aanvang van uw eerste behandeling stellen wij een behandelplan met u op, zodat het voor u direct helder is wat u kunt verwachten en wat het beoogde resultaat zal zijn.

We zijn erkend door de Belangen Associatie voor Therapeut en Consument (BATC)

%d bloggers liken dit: