ER OP UIT met B&B Destemir

We beschikken over een groot aantal excursies die je kunt boeken om er even lekker tussen uit te gaan. Wij laten je graag de mooiste plekjes zien. Wandelen, fietsen op paadjes waar je nooit zou zijn gekomen richting de idyllische dorpjes. Of een heerlijke sloeptocht over de de Vecht en Loosdrechtse plassen. Of juist even lekker actief, Mike neemt je graag mee als ervaren Personal Trainer met de mountainbike, gaat met je rennen, of je krijgt een heuse Bootcamp Training. Check hieronder de mogelijkheden.

Sloeptocht

Laat je verwennen en meevaren over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Lekker genieten van de uitzichten, dorpjes, lage bruggetjes en sluizen. En dat heerlijk onder het genot van een drankje, hapje en/of lunch. Dat kan voor een halve dag maar ook voor een hele. Reserveren kan tijdens je verblijf.

Lekker actief!

Helemaal tot rust gekomen in onze relaxte B&B? En zin in een beetje actie? Wil je wat meer uitdaging ga je mee met Mike. Op de mountainbike? Of liever een trailrun of een bootcamp in het bos? Reserveer in B&B.

Fijn sportief

Klinkt het mountainbike’n , trailrun en bootcamp net even wat te heftig maar wil je wel lekker naar buiten en niet de mooiste plekje missen? Dan nemen wij je mee met onze eigen wandel en fietstochten. Duur en afstand bespreken we van te voren. En natuurlijk zijn er lekkere versnaperingen voor onderweg. Een echte aanrader.


Toch alvast wat vragen ?


%d bloggers liken dit: